logo

Wat heb ik nodig?

Welke website-dienstverlening voor jou van toepassing is, hangt af van je plek in de VUB-merkenarchitectuur.

  1. Faculteiten en diensten die 100% VUB zijn, behoren tot het koepelmerk. Ze hebben pagina(s) in de algemene VUB-website. Is dat voor jouw faculteit of dienst nog niet helemaal in orde? Alle info vind je hierboven bij 'Faculteiten en Diensten'.
  2. Door R&D erkende onderzoeksgroepen opereren onder een eigen naam, maar zijn een wezenlijk onderdeel van de VUB. Dit willen we laten zien. Je wordt herkenbaar als een onderzoeksgroep van de VUB via het uitgebreid merk.
  3. De VUB telt tal van groepen, instituten, platforms en centra die sterk verbonden zijn met de VUB. Ook dat willen we in een oogopslag laten zien, eveneens via het uitgebreid merk. Voor speciale activiteiten zoals een groot congres of de start van een spin-off is het handig om snel een website te kunnen creĆ«ren. Ook dat kan, mits de VUB de initiatiefnemer van de activiteit is zodat je voor je website de VUB-huisstijl mag gebruiken.
  4. De VUB werkt nauw samen met de ULB, hiervoor werd een eigen huisstijl opgezet (BUA). Projecten, activiteiten die hieronder vallen kunnen ook een aanvraag indienen met de eigen BUA huisstijl.

Url aanvraag


Heb je enkel een URL nodig? Contacteer webmaster.

Contacteer ons

Algemene ICT problemen?

Contacteer Directie ICT

Evenementen


Wil je een event aankondingen? Met betaalmodule?

Lees meer

Mailing aanvragen

Lees meer