News about #international

• Global Minds 2018!!!AN EXTRA CALL IS ADDED FOR POST-DOC, SMALL GREAT PROJECTS & JOINT PhD - DEADLINE 15 JULY!!!

Global Minds is launching several calls, aimed at a variety of groups. Below is the list of calls with their matching forms to be filled out and where they need to be uploaded.

1) XREI – staff mobility

• De Vrije Universiteit Brussel (VUB) start een nieuw project met de Universidad Católica Boliviana “San Paulo” (UCB) in La Paz. Tijdens de tienjarige samenwerking zullen professoren uit Vlaanderen en Bolivia samen met de lokale bevolking onderzoek verrichten om de levenskwaliteit in kwetsbare rurale en stedelijke regio’s in Bolivia te verbeteren. Aan bod komen hedendaagse Boliviaanse uitdagingen zoals straatkinderen, watervervuiling en -tekort en rechten van de inheemse bevolking.