logo

U bent hier

News about #sport

 • Tijdens de blok- en examenperiode is er geen sportmix maar we bieden wel een beperkt sportaanbod aan om naast de brains ook het lichaam fit te houden. Mens sana in corpore sano!
  De bloksport activiteiten vinden plaats van 7 tem 31 januari 2020. Alle sporten zijn gratis met een sportknipkaart.

  Conditiegym, Zwaardvechten, Yoga en Strong Hiit worden begeleid door een lesgever. Alle andere sporten zijn niet begeleid en kunnen dus vrij beoefend worden.

 • Deel 2 van de sportmix gaat opnieuw van start op maandag 10/02/2020. Vanaf dan kunnen sportknipkaarthouders opnieuw¬† wekelijks meedoen aan 28 verschillende sportactiviteiten, van Atletiek tot Zwemmen. Voor ieder wat wils dus. Maak je keuze, trek je sportkledij aan en kom af naar het VUB sportcomplex te Etterbeek, naar GC De Markten in Brussel centrum of naar de Brussels Health campus te Jette.

 • Ben je van plan om een sportzaal af te huren met enkele vrienden? Check dan eerst de beschikbaarheid van de VUB sportinfrastructuur.

  ! Let op: online reserveren gaat echter niet! Hiervoor dien je ter plaatse aan het onthaal van de VUB sportdienst langskomen.

  check beschikbaarheid 2019 - 2020 (vanaf maandag 16 september 2019) : https://splus.cumulus.vub.ac.be/SWS/v3/onevenjr/NL/SPORTS/default.aspx