Vrije Universiteit Brussel serveert wielermaaltijden om VUB-wielrenners van 1000 km van Kom op tegen Kanker te steunen

Wat eet een wielrenner voor hij aan de wedstrijd begint? Kan je gevarieerd en lekker eten en toch voldoende energie opslaan voor een sportinspanning? Kom het zelf proeven in het VUB-restaurant van 16 tot 20 mei 2011.

Dit jaar probeert de universiteit om twee teams aan de start te krijgen. Ook nu weer is het de bedoeling dat we de 10.000 euro 'inschrijvingsgeld' (2 x 5.000 euro) via allerlei acties en sponsoring bijeenkrijgen. Het volledige bedrag gaat trouwens integraal naar Kom op Tegen Kanker.

In samenwerking met de sportdiëtisten van de Vrije Universiteit Brussel serveert het VUB-restaurant je een echte wielermaaltijd. Per maaltijd wordt een kleine meerkost van 0,50 euro gevraagd die integraal naar de actie 'de 1000 km van Kom op Tegen Kanker' gaat.

www.vub.ac.be/1000km/