Vrije Universiteit Brussel reikt 5 eredoctoraten uit op 25 mei

Doctor Honoris CausaOp woensdag 25 mei 2011 (16u00), enkele dagen voor de dies natalis (28 mei) van de universiteit, reikt de Vrije Universiteit Brussel vijf eredoctoraten uit. Het gaat om vijf inspirerende persoonlijkheden die elk in hun domein excelleren en die een eredoctoraat krijgen omwille van hun grote verdiensten op academisch, wetenschappelijk of maatschappelijk vlak:

• Marleen Temmerman, diensthoofd Gynaecologie-Verloskunde UZ Gent, directeur van het International Centre for Reproductive Health (UGent)
  • Ronald Levy, Chief of Division of Oncology Stanford
  • Costas Soukoulis, Iowa State University, University of Crete
  • Donald L. Horowitz, Duke University, Ethnic Groups in Conflict
  • Eddy Merckx, wielersportkampioen

Naar aanleiding van deze eredoctoraten organiseren de betrokken faculteiten van de Vrije Universiteit Bussel een reeks speciale activiteiten, zoals seminaries, open lessen en workshops.
Alle info op www.vub.ac.be/eredoctoraten