Infodag Vrije Universiteit Brussel op zaterdag 3 september

Morgen, zaterdag 3 september, houdt de Vrije Universiteit Brussel een infodag op haar twee campussen. Toekomstige studenten en andere geïnteresseerden kunnen er kennismaken met alle opleidingen en studentenvoorzieningen van de universiteit. De studenten kunnen zich ter plaatse voor het nieuwe academiejaar inschrijven.

De hele dag van 10 tot 16 uur kunnen de jongeren en hun ouders de campussen Etterbeek en Jette bezoeken en informatie verzamelen over alle opleidingen die er worden gegeven. Op het programma staan tientallen infosessies, demonstraties, geleide bezoeken en interactieve rondleidingen. De jongeren kunnen er niet alleen de studentenhuizen bezichtigen, maar ook de restaurants en cafés ontdekken. Ze kunnen ook rondneuzen in tal van laboratoria, spiraalnevels bestuderen, tolken aan het werk zien en zo meer. Met al hun vragen kunnen ze terecht bij tal van professoren, docenten en studenten, evenals bij de Sociale dienst en de dienst Studieadvies. Studietrajectbegeleiders staan klaar om nieuwe studenten en zij-instromers bij te staan.

De bezoekers worden op de infodag in de watten gelegd. Ze krijgen een smakelijke maaltijd aangeboden in de restaurants op beide universiteitscampussen.

Ten slotte is er op campus Etterbeek een studentenmarkt waar een aantal studentenkringen zich zullen voorstellen. Daar worden bezoekers getrakteerd op appelgebak en bierpannenkoeken.

Infodag Vrije Universiteit Brussel op zaterdag 3 september van 10 tot 16 uur. Campus Etterbeek, Pleinlaan 2 in 1050 Brussel. De ontvangst is in gebouw D, waar het Infopunt Studenten is gevestigd. Het adres van de medische campus bij het Universitair Ziekenhuis is Laarbeeklaan 103 in 1090 Jette.