logo

U bent hier

Brussels Career Event: jobbeurs met workshops

We verwelkomen meer dan 30 bedrijven uit zeer verschillende sectoren, elk met een eigen stand. Daarnaast organiseren we ook workshops op de beurs zelf: ‘job opportunities at the EU’, ‘Mobility and other opportunities: going abroad’, the recruitment market today’, ‘interviewtechnieken’ en ‘doelgericht solliciteren’. Alle infosessies zijn interactief en helemaal gratis te volgen.

Voor meer info: www.osb.be. Locatie: Sportcomplex VUB, Campus Etterbeek ingang 8

Deelnemende bedrijven:BESIX - VUB career center  - demens.nu -  Accent - Monster - Tobius - Partena - Decathlon - Alten Belgium - Umicore - UZ Brussel - Ordina Belgium- Moore Stephens  - Ministère de la Région de la Bruxelles- Capitale - AXA - Quintiles- Vlabus vzw-  Itineris - ONDD - I Count 4 You  - ARHS - SAS - Selor - Groep S - Politie- Defensie - Toyota - Actiris - BNP Paribas Fortis - Start People - Securex

 

 

 

 

Meer informatie

Sarah Vanbrabant, 02/644.64.60, sarah@osb.be