logo

U bent hier

Jane Goodall op 14 mei te gast op de VUB

Jane Goodall coming to the VUBOp maandag 14 mei om 18.30 u. wordt in de Aula Q op de campus van Etterbeek de film ‘Jane’s Journey’ vertoond. De film volgt de beroemde Engelse antropologe en biologe Jane Goodall, die beroemdheid verwierf door haar veertigjarige studie van het sociale en familiale leven van chimpansees.

Jane Goodall zelf, ondertussen Messenger of Peace van de Verenigde Naties en terecht een internationaal icoon, zal aanwezig zijn en na de film vragen uit het publiek beantwoorden, samen met de heer Chris Vanden Bilcke, hoofd van UNEP Brussel (United Nations Environment Programme).

De gratis filmvertoning is in het Engels en kan door iedereen bijgewoond worden. Wel is registreren verplicht. Dit doet u door een e-mail te sturen naar cine-onu@unric.org met als subject ‘Jane’s Journey’ en de vermelding van uw volledige naam en, indien toepasselijk, de volledige naam van uw partner.

Er worden maximum twee tickets per persoon weggegeven. Indien u geen bevestiging ontvangt, gelieve een tweede mail te sturen. 

Vanaf 17u worden drank en snacks verkocht in zaal Mandela.

UPDATE: het e-mailadres werd gecorrigeerd. U kunt opnieuw registreren.