logo

U bent hier

Nobelprijswinnaar Economie Christopher Pissarides geeft twee lezingen aan de VUB

Nobelprijswinnaar Economie Christopher Pissarides te gast aan de VUB

Op 9 en 10 mei geeft winnaar van de Nobelprijs voor Economie 2010 Christopher Pissarides een lezing aan de Vrije Universiteit Brussel. De lezingen heten ‘Labor Markets: Search, Matching and Flexibility’.

Pissarides is te gast op uitnodiging van de Solvay Schools Alumni. Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom op de lezingen. Registreren is verplicht en kan tot maandag 7 mei met een e-mail naar Tom Matthijs.

Beide lezingen vinden plaats op de campus Etterbeek van de Vrije Universiteit Brussel, pleinlaan 2, 1050 Brussel:

  • Op woensdag 9 mei in aula QC, van 15.00 u. tot 18.00 u.
  • Op donderdag 10 mei in Aula QA, van 9.00 u. tot 12.00 u.