logo

U bent hier

UAB winnaar Vlaams Associatiekampioenschap volleybal

Op donderdag 3 mei werd de derde editie gehouden van het Vlaams Associatiekampioenschap, het studententornooi voor associatieploegen, in sporthal 'De Damburg' te Bocholt.

De heren van de Universitaire Associatie Brussel (VUB en Ehb) wonnen voor de tweede keer op rij de titel in het volleybal heren. Brussel won de titel zonder setverlies. AUGent werd tweede, Associatie KULeuven derde en op de vierde plaats eindigde de Associatie uit Limburg.

Proficiat aan de spelers van de Universitaire Associatie Brussel:

Backaert Wim (Topvolley Antwerpen); D'Hulst Stijn (Knack Roeselare); De Bont Robin (Topvolley Antwerpen); De Brabandere Stefaan (Euphony Asse-Lennik); De Brandt Koen (Euphony Asse-Lennik); De Schijver Leonard (Topvolley Antwerpen); Geerinckx Kevin (Zonhoven); Heyrman Dries (Argex Duvel Puurs); Valkiers Matthias (Noliko Maaseik) en Van Damme Matthias (VC G-W Kapellen) vormden de UAB-ploeg. Deze sterspelers, allen topsportstudent aan de VUB, weten klaarblijkelijk sporten en studeren glansrijk te combineren.  

De volledige uitslag van het kampioenschap vindt u hier. Voor een impressie moet u hier zijn