logo

U bent hier

VUB-studente winnares van Popthesisprijs 2011

Op maandag 21 mei wordt in ‘Huis 23’ van de Ancienne Belgique in Brussel de Popthesisprijs 2011 uitgereikt aan Kathleen Vogelaers. De winnares, die Agogische Wetenschappen studeerde aan de VUB, won de prijs met haar scriptie ‘Hogere opleidingen in de popmuziek vandaag in Vlaanderen: de nood aan zakelijke vorming.’ Kathleen Vogelaers, die haar scriptie schreef onder begeleiding van prof. dr. Katia Segers, docente aan de vakgroep Communicatiewetenschappen van de VUB, is niet de eerste in de rij van VUB-laureaten van de prijs. Voorheen sleepten al verschillende VUB-studenten de prijs in de wacht.  

De Popthesisprijs is een initiatief van Poppunt en heeft als bedoeling onderzoek naar popmuziek en de popmuzieksector te stimuleren en te ontsluiten naar muzikanten, de muzieksector, overheden en onderzoekers die een thema verder willen uitdiepen.

De uitreikingsplechtigheid begint om 14.30 u. en wordt om 17.10 u. afgesloten met een drink in het ABCafé.