logo

U bent hier

VUB en EHB in de startblokken voor de Dag van de Wetenschap in Brussel

VUB en  EHB van de partij tijdens Dag van de Wetenschap Brussel

Een workshop vroedkunde. Een show over de dualiteit van licht en elektronen. Een virtuele reis door je lichaam. Een vragensessie met astronaut Dirk Frimout. Het is maar een kleine greep uit de activiteiten die worden georganiseerd tijdens de Dag van de Wetenschap in Brussel. Een tornado aan wetenschap voor jong en oud, heet het in de promoteksten, en daar is duidelijk niets van gelogen. Alles samen zijn onderzoekers en professors van de VUB en EHB betrokken bij zo’n twintig activiteiten. Kortom, de bezoekers gaan een drukke, maar vooral ook leerzame ervaring tegemoet.

De Dag van de Wetenschap in Brussel vindt plaats op zondag 24 november, van 10.30 u tot 18.00 uur en is geheel gratis, mits voorafgaande registratie