logo

U bent hier

VUB-infodag op zaterdag 15 februari

De Vrije Universiteit Brussel laat elk jaar toekomstige studenten kennismaken met alle bachelor- en masteropleidingen, met de studentenvoorzieningen én met het unieke studentenleven in de hoofdstad. Nu zaterdag 15 februari vindt op twee VUB-campussen de eerste infodag voor het academiejaar 2014-2015 plaats. 

Tussen 10 en 16 uur komen toekomstige studenten alles te weten over de bachelor- en masteropleidingen die je aan de Vrije Universiteit Brussel kan volgen, met inbegrip van schakel- en voorbereidingsprogramma’s. Zowel op campus Etterbeek als op campus Jette (medische opleidingen) staan professoren en studenten klaar om vragen te beantwoorden en geïnteresseerden wegwijs te maken op de universiteitscampus.

Op het programma staan tientallen infosessies, demonstraties, geleide bezoeken en interactieve rondleidingen. Laboratoria bezoeken, een kijkje nemen in de studentenhuizen, ‘s middags gaan eten in het studentenrestaurant… het kan allemaal nu zaterdag. Op campus Jette is bovendien een bezoek aan de snijzaal voorzien en komen geïnteresseerden te weten hoe ze zich moeten voorbereiden op het toelatingsexamen arts.

Het volledige programma van de infodag is te vinden op de website van de Vrije Universiteit Brussel. De weg naar de campussen vind je hier.