Volledig programma Nacht van de Verlichting bekend

Nacht van de Verlichting 2014

Vrijdagavond 9 mei vindt aan het Paleizenplein de tweede Nacht van de Verlichting / Nuit des Lumières plaats. Het evenement zet twee speciale gebeurtenissen in de kijker: het 180-jarige bestaan van de ULB en het 45-jarige bestaan van de VUB. Net als de eerste Nacht van de Verlichting belooft het een evenement te worden waarop geen enkele rechtgeaarde ULB'er en VUB'er kan ontbreken.

Een aantrekkelijk, goed gevuld  programma

De feestelijkheden beginnen om 18 uur met een massacantus georganiseerd door het Brussels Studentengenootschap, de Association des Cercles Etudiants, de Union des Anciens Etudiants en de Cercle polytechnique. Om 19 uur volgt een groots banket in het Warandepark. En vanaf 20 uur kan iedereen dan de benen losgooien tijdens de gratis optredens van de groepen waarvan de namen nu zijn bekendgemaakt: Boogie Belgique, The Headlines en The Planes.

Inschrijvingen open!

Al wie een band heeft met de VUB en de ULB of er gestudeerd heeft en de vrijzinnigheid hoog in het vaandel voert, kan zich met partner en vrienden inschrijven voor het banket op de website van de Nacht van de Verlichting. De prijs bedraagt 35 euro. Huidige personeelsleden en studenten van de VUB (en hun partner) krijgen een korting van 10 euro indien ze zich inschrijven met een mailtje naar  vub45@vub.ac.be