logo

U bent hier

VUB SCOM-studente wint eerste Digital Innovation Challenge van London School of Economics

VUB-studente Emilie MaccariniEmilie Maccarini, studente Communicatiewetenschappen aan de VUB-opleiding New Media and Society heeft met haar essay ‘Gamification: educating the angry bird?’ de eerste Digital Innovation Challenge van de prestigieuze London School of Economics gewonnen. Haar paper was samen met een andere Bachelor-paper door een jury onder leiding van Prof. Pieter Ballon geselecteerd om de vakgroep Communicatiewetenschappen van de VUB te vertegenwoordigen. Het kritische essay van Emilie over het beperkte succes van gamification bij generatie Y werd door LSE uit de inzendingen van 28 deelnemende universiteiten als winnaar verkozen. Emilie wint een studieverblijf in Londen waar ze eind april haar essay mag gaan presenteren op de jaarlijkse Social Study of Information Technology conferentie. 

Meer info over de wedstrijd vind je op http://digitalinnovationchallenge.org.