logo

U bent hier

UZ Brussel analyseert 2013 in vernieuwend jaarverslag

Jaarverslag 2013 UZ BrusselOp donderdag 26 juni lanceerde UZ Brussel zijn digitaal jaarverslag 2013. Net als vorig jaar is het een verfrissend werkstuk geworden. 

In tien luchtig vormgegeven hoofstukken neemt het ziekenhuis de polsslag van de zorg in 2013, vandaag en morgen. Elk hoofdstuk word ingeleid door een getuige die de lezer rechtstreeks aanspreekt, onder meer een patiënt, een huisarts, een onderzoeker, een professor en een Vlaamse Brusselaar. De grote trends worden overzichtelijk in beeld gebracht en er zijn doorlopend mogelijkheden om meer details op te roepen. Waar mogelijk en nodig wordt gevisualiseerd met foto’s, een filmpje, een grafiek.

Verder kunnen berichten gedeeld en geprint worden en het jaarverslag kan geëvalueerd worden. Op twee plaatsen kan de lezer deelnemen aan een poll. Het verhaal van het UZ Brussel kan gelezen worden door te scrollen of door rechtstreeks van het ene hoofdstuk naar het andere te klikken. Met andere woorden: zeker de moeite waard om het te bekijken

Eerstdaags zal het jaarverslag ook te bekijken zijn in het Frans en Engels.