VUB-vakgroep Politieke Wetenschappen in de prijzen

Eline Severs en Karen Celis van de vakgroep Politieke Wetenschappen van de VUB (POLI) hebben samen met Petra Meier van Universiteit Antwerpen een ‘Best Paper Award’ van de Women and Politics Research Section van de American Political Science Association (APSA) gewonnen. De drie onderzoeksters kregen de award voor hun paper ‘Determining the Quality of Women’s Substantive Representation’. De prijs wordt uitgereikt op 29 augustus 2014, tijdens een bijeenkomst van APSA in Washington.

Charles Ullens 2014 prijs voor masterproef Anis Ben Ayad
Als promotor is Karen Celis overigens ook betrokken bij de masterproef van Anis Ben Ayad. Deze ex-student van de VUB studeerde in 2013 af in de Politieke Wetenschappen met een masterproef getiteld ‘Een verkennend onderzoek naar het stemgedrag en de politieke opvattingen van moslimjongeren in Vlaanderen: drempels en motieven’. Onlangs raakte bekend dat Anis Ben Ayad daarvoor de prijs Charles Ullens 2014 van de Koning Boudewijnstichting ter waarde van 500 euro in de wacht sleepte. Het is nog niet bekend wanneer de uitreiking plaatsvindt.