logo

U bent hier

Verkoop waterflesjes op barbecue levert 1212 euro op voor renovatie VUB-zwembad

Op de grote personeelsbarbecue van de VUB kon niemand ernaast kijken; de campagne ‘Water voor iedereen’ werd gelanceerd met een ‘waterflesjes’ verkoop. Het VUB-zwembad moet dringend gerenoveerd worden. De VUB wil tegen 2016 een nieuw zwembad voor haar studenten, haar personeel en al haar externe bezoekers. 

Misschien was jij een van de velen die een flesje water voor het nieuwe VUB zwembad kochten? De actie was in ieder geval een succes! Op nauwelijks enkele uren tijd bracht de flesjesverkoop een nettowinst van 1212 euro op. De barbecue werd voor de gelegenheid ook opgeluisterd met een leuke zwemact onder leiding van prof. Kristine De Martelaer. Dirk Van De Wiele van de Dienst Beweging en Sport overhandigde de tombolaprijzen, waaronder natuurlijk een beurtenkaart voor het zwembad en een duikinitiatie. 

Bijzondere dank aan de vrijwilligers die zich inzetten voor deze actie. 

Je kan trouwens nog altijd een flesje verkrijgen bij de VUB Foundation: foundation@vub.ac.be. Voor meer informatie over de campagne ‘Water voor iedereen’, klik hier.