logo

U bent hier

Martin Black best paper award voor Rik Pintelon en Ebrahim Louarroudi

Ebrahim Louarroudi en Rik Pintelon ontvingen de Martin Black best paper award. Dit is een jaarlijkse prijs die uitgereikt wordt voor de beste paper die tijdens het voorbije jaar in 'Physiological Measurement' (PMEA) werd gepubliceerd.

De prijs wordt uitgereikt door de uitgevers van Physiological Measurement (PMEA), IOP Publishing, in samenwerking met de "Institute  of  Physics  and  Engineering  in  Medicine  (IPEM). Ebrahim Louarroudi en Rik Pintelon kregen de onderscheiding voor de paper 'A new measuring and identification approach for time-varying bioimpedance using multisine electrical impedance spectroscopy'.

Rik Pintelon is als prof verbonden aan het departement ELEC van de VUB en kreeg in 2012 ook al de IEEE Joseph F. Keithley Award in Instrumentation and Measurement (IEEE Technical Field Award).