Kick Off zet nu ook tweede semester in gang

Voor de eerste keer biedt de Vrije Universiteit Brussel haar studenten een feestelijke ‘openingsweek’ aan bij aanvang van het tweede semester. Van maandag 9 tot vrijdag 13 februari vindt immers de ‘Kick Off 2nd semester’ plaats, een week vol met leuke activiteiten en evenementen voor alle studenten.

Deze feestelijke aftrap van het tweede semester kwam er na eerder (groot) succes van de voorbije edities aan het begin van elk academiejaar. De ‘Kick Off’ betekent voor veel studenten het échte begin van de lesweken en werd met de jaren stevige traditie.

Infomarkt, Tweedehandsmarkt, House of Love TD, …

Wie een kijkje neemt op het programma van de Kick Off, ziet enkele gelijkenissen met die van het eerste semester. Zo wordt er opnieuw een infomarkt en tweedehandsmarkt georganiseerd wegens grote vraag en nood hieraan. De geplande avondactiviteiten zijn veelal niet-te-missen-feestjes, zoals het nieuwe ‘House of Love’ en de ‘great old’ HeropeningsTD.

Het volledige programma vind je hier.