logo

U bent hier

Kersvers VUB-alumnus Wout Verhaeren in de prijzen met masterproef

BIBF-prijs voor VUB-alumnus Wout VerhaerenWout Verhaeren, in 2014 afgestudeerd aan VUB Solvay Business School, is tweede laureaat geworden van de BIBF-prijzen. Die prijzen worden tweejaarlijks uitgereikt door het Beroepsinstituut van Erkende Boekhouders en Fiscalisten en hebben als doel wetenschappelijk onderzoek in verband met de boekhouding en fiscaliteit onder de jongeren aan te moedigen.

Wout Verhaeren nam zijn prijs in ontvangst op dinsdag 12 mei jongstleden. Hij kreeg hem voor zijn masterproef ‘Materialiteit: een moeilijk te definiëren begrip’, die hij realiseerde onder het promotorschap van VUB-professor Diane Breesch. Het levert hem een bedrag op van 750 euro.

Verhaeren is naast alumnus van Solvay ook oud-voorzitter van Inisol, de vereniging voor en door masterstudenten handelsingenieurs aan de Solvay Business School die is verbonden aan de Vrije Universiteit Brussel.