Start Academy for Young Entrepreneurs 2015-2016: word CEO van je eigen idee!

Je hebt een briljant idee maar geen platform om dit vorm te geven? Dan is de Start Academy for Young Entrepreneurs, editie 2015-2016, iets voor jou!

Start Academy is een businessplanwedstrijd én leerschool voor studenten die hun eerste stappen in de ondernemerswereld willen zetten.

Jij en je team starten met een subliem idee dat door een kritische jury onder de loep wordt genomen. Als jullie door de eerste ronde zijn, begint het échte werk: het opstellen en verdedigen van een businessplan.

Hier staan jij en je team allerminst alleen voor. In de loop van het traject krijgen jullie, tijdens seminaries en workshopavonden, hulp van professionals die jullie businessplan mee vorm te geven.

In de grote finale beslist de jury uiteindelijk een project dat kans maakt op tot 2500 euro cash en tot 15000 euro aan consultancyuren bij partners als ING, Deloitte, Leuven.Inc, Linklaters, Gimv en Secure.

Ontdek de wedstrijd op Start-Academy.be!