logo

U bent hier

Liber Amicorum Michel Flamée: oproep naar bijdragen

De Vakgroep Privaat- en Economisch Recht VUB is een huldeboek aan het samenstellen voor prof. Michel Flamée. Dit boek zal onder e-book vorm in het najaar overhandigd worden. Intussen zijn de bijdragen voor dit boek ter raadpleging en discussie beschikbaar op : http://www.alkyone.be/category/liber-amicorum/

We zouden het e-book graag verder opluisteren met inbrengen van collegae en oud-studenten en zijn daarvoor op zoek naar herinneringen, zoals een markante of typerende quote van prof. Michel Flamée, een leuke anekdote over de colleges of het examen, een typerende examenvraag, een typerende karakteristiek van prof. Michel Flamée

Deelt u graag een herinnering? Wij danken u om ze per mail op te sturen naar evenementen.rc@vub.ac.be voor 30 juli 2016, met vermelding van het college dat u gevolgd heeft van prof. M. Flamée en het jaar waarin dat was.

Er zal een selectie gemaakt worden en de inbreng zal met uw naam gepubliceerd worden, tenzij u aangeeft liever anoniem  te blijven.

De huldiging zal plaatshebben op 21 oktober 2016 (meer info hierover volgt later).