logo

U bent hier

11e editie Frits Kalshoven IHL Moot Court Competition: de VUB zal erbij zijn!

Jawel, the VUB's finest uit uit de afstudeerrichting Internationaal en Europees Recht zullen het bleu-blanje in Den Haag vertegenwoordigen. Proficiat aan alle kandidaten die hebben meegedingd en vooral aan Caitlin, Matias en Berfin die de selectie hebben gehaald.

Deze vierdaagse pleitwedstrijd bestaat uit drie dagen vol lezingen door experts in de branche van verschillende achtergronden (internationale organisaties, NGO's, defensie etc.), daarnaast worden er praktische oefeningen georganiseerd zoals rollenspellen, pleitoefeningen en informele ontspannende activiteiten. Het geheel wordt bekroond met een pleitwedstrijd op de vierde dag waar de teams van alle deelnemende universiteiten het beste van zichzelf tonen.

Langs deze weg kan je meer nieuws over deze 11e editie van de pleitwedstrijd vernemen.

Vakgroep IERE