logo

U bent hier

C(K)ultuurc(K)afé zoekt uitbater!

De Vrije Universiteit Brussel en cultuurwerking KultuurKaffee krijgen binnenkort heel wat gloednieuwe infrastructuur ter beschikking als onderdeel van het bouwproject XY op de campus te Etterbeek. Die omvat niet alleen een concertzaal, exporuimtes, leslokalen, studentenkamers en nog veel meer – er is ook ruimte voor een cultureel geïnspireerde horecazaak.

Daarom gaan we op zoek naar De Ideale (zelfstandige) Uitbater voor dit ambitieuze cultuurcafé.

Leef jij op van het juiste horeca-concept? Op zoek naar een nieuwe uitdaging in een jonge, dynamische omgeving? Heb je een hart voor cultuur en voor de VUB? Ben jij de ondernemende uitbater die zorgt voor een levendig, eigenzinnig en stedelijk cultuurcafé op onze campus dat niet alleen VUB-studenten en -personeel ‘uit hun kot’ kan lokken maar een breed doelpubliek van omwonenden, campusbezoekers, Brusselse en andere jongeren en cultuuradepten (en nog zoveel meer!) kan bekoren? Dan ben jij misschien wel wie we zoeken.

 Heb je interesse in deze concessie-overeenkomst van 9 jaar? Grijp je kans en dien uiterlijk op 19 februari 2018  een dossier in met je uitgewerkte kandidatuur. Alle documenten zijn op te vragen bij Isabelle Selleslag, beleidsmedewerker campusvoorzieningen op de VUB, via isabelle.selleslag@vub.be.

Reageer tijdig: op 24 januari wordt er een verplicht plaatsbezoek georganiseerd.