2de semester actie: Sportknip aan 50%

Deel 2 van de sportmix gaat opnieuw van start op maandag 10/02/2020. Vanaf dan kunnen sportknipkaarthouders opnieuw  wekelijks meedoen aan 28 verschillende sportactiviteiten, van Atletiek tot Zwemmen. Voor ieder wat wils dus. Maak je keuze, trek je sportkledij aan en kom af naar het VUB sportcomplex te Etterbeek, naar GC De Markten in Brussel centrum of naar de Brussels Health campus te Jette. Op al deze locaties kan je je naar hartelust uitleven voor een sportief verzetje tussen het studeren of werken door.

Ontdek het volledige sportmix aanbod hier!

In het 2de semester lanceren we ook opnieuw de 50% kortingsactie!  Vanaf vandaag betaal je slechts 12.25 € voor de sportknip. Met de sportknip kan je nog tem 21/05/2020 deelnemen aan alle activiteiten van de sportmix. (indien je nog geen sportkaart hebt, is er nog een supplement van 8.20 € voor de aanmaak van de kaart).

Studenten op de campus Etterbeek kunnen voor de aankoop van hun sport(knip)kaart terecht aan het onthaal van de VUB sportdienst, waar de kaart in enkele minuten wordt aangemaakt. Studenten op de campus te Jette of Brussel centrum kunnen hun sport(knip)kaart online aankopen via dit online inschrijvingsformulier:

Veel sportplezier!