logo

U bent hier

Sportdag voor Ambtenaren wordt Sport- en beleefdagen

De afgelopen 30 jaar vond steeds op de derde donderdag van September de Sportdag voor Vlaamse ambtenaren plaats op en rond de VUB campus te Etterbeek. Ook dit jaar zal er op donderdag 19 September 2019 naar hartelust kunnen gesport worden op onze campus maar de Sportdag voor ambtenaren kreeg een volledige make-over. 
Het evenement heet voortaan Sport- en beleefdagen van de Vlaamse overheid en heeft plaats op drie verschillende data en locaties. De sportdag wordt dus gedecentraliseerd en gepimpt tot echte beleefdagen waar fun, teambuilding, bewegen en sporten centraal staan.

De VUB campus te Etterbeek blijft dus nog steeds één van de 3 locaties voor de sport- en beleefdagen en dus krijgen, naar jaarlijkse traditie, alle VUB werknemers die dag- rekening houdend met de dienstnoodwendigheden en verlofregeling- de gelegenheid om op donderdag 19 september 2019  het nieuwe academiejaar op een leuke en fitte manier in te zetten. Dit kan zowel individueel of in teamverband met de collega’s.

 

Alle informatie alsook het sportaanbod is terug te vinden op de website: www.sport.vlaanderen/sportenbeleefdagen


VUB PERSONEELSLEDEN DIE WILLEN DEELNEMEN AAN DE SPORTDAG KUNNEN INSCHRIJVEN VIA DE VUB SPORTDIENST (contacteer sofie.rousseeuw@vub.be)