logo

U bent hier

Weekplanning werken 25 - 29/3

Vanaf maandag 25/3 starten de voorbereidingswerken van de renovatie op verdiepingen 0 en 1 van het Braemgebouw.

Op 26/3 grijpt de verhuis van het vicerectoraat Onderwijs- en Studentenzaken naar de tijdelijke kantoren naast gebouw B plaats.

Vanaf 1 april gaan de afbraakwerken van start. 

Meer informatie is beschikbaar in de presentatie van 21/3/2019, die na de infovergadering online geplaatst zal worden. 

Dit kan je volgende week (25 - 29/3) verwachten: 

 • Afsluiten toevoerleidingen sanitair en verwarming zodat deze op de eerste verdiepingen afgebroken kunnen worden. In de 2 helften van het gebouw zullen toiletten en verwarming tijdens de aangegeven dagen buiten dienst zijn. De andere zijde van het gebouw zal dan wel in dienst zijn.
    • Maandag & dinsdag 25 - 26/3: kant Esplanade.
    • Woensdag & donderdag 27 - 28/3: kant Generaal Jacqueslaan
 • Plaatsing bescherming muurschilderingen. Om de afkastingen te maken zal er gezaagd worden, om ze te bevestigen zal er in de betonnen wanden geboord worden.
 • Afkoppelen andere technieken. Geen overlast te verwachten.

Vanaf 1 april is er aanzienlijke geluidsoverlast te voorzien. Er zijn bijkomende vergaderzalen voorzien in de tijdelijke kantoren naast gebouw B, deze zijn te boeken via Web Room Booking. In de presentatie van 21/3, die online geplaatst wordt na het infomoment, worden nog bijkomende suggesties vermeld. De mogelijkheid tot flexwerk dient in overleg met en met goedkeuring van de leidinggevende(n) te gebeuren. Bijkomende alternatieven worden via deze blog gecommuniceerd. 

Gelieve bemerkingen of klachten te melden via infradesk@vub.be - gelieve deze niet rechtstreeks met de aannemer op te nemen.