logo

U bent hier

Wetenschapsfestival Brussel

Wist je dat... alle hogeronderwijsinstellingen in Brussel opnieuw de krachten bundelen tijdens de Dag van de Wetenschap? Op zondag 24 november organiseren ze het wetenschapsfestival! Niet te missen!

Tientallen wetenschappers zijn die dag present om je wetenschappelijk onderzoek en innovatie te laten ontdekken. Het Wetenschapsfestival Brussel is er voor jong en oud, met meer dan 50 activiteiten, demonstraties, workshops en (kinder)lezingen. Bovendien zijn alle activiteiten helemaal gratis!

Weet jij van wat sterren zijn gemaakt? Of hoe DNA in elkaar zit? Programmeer zelf een robot, ontdek de werking van optische illusies en test wat bewegen met het menselijk lichaam doet. Ontdek op zondag 24 november 2019 het wonderlijk Wetenschapsfestival in Muntpunt, hartje Brussel.

Het Wetenschapsfestival Brussel wordt georganiseerd in kader van de Dag van de Wetenschap, een initiatief van de Vlaamse overheid.