logo

U bent hier

Het grote VUB/EHB sportonderzoek

2020 is niet enkel een wat bizar jaar door de coronacrisis, maar is tevens een laatste jaar in een beleidsperiode met betrekking tot beweging en sport aan de EHB en VUB.  Tegen eind Juni 2020 dient de UAB, een samenwerking tussen de EHB en VUB, een beleidsplan voor de periode 2021-2024 in te dienen bij Sport Vlaanderen om ook in de komende 4 jaar financiële ondersteuning te mogen verwachten voor de organisatie van studentensport aan de beide instelling.
 
Hiertoe willen we graag een beroep doen op uw medewerking om zicht te krijgen op de gewoonten, noden en tevredenheid van onze sporters.  Een nieuw beleidsplan start immers met de evaluatie van het oude beleid.  En wie kan daar beter over oordelen dan onze sportkaarthouders?  We hopen dan ook dat u als sportkaarthouder voor 20 april 2020 even 10 minuten de tijd wil nemen om de enquête in te vullen.
Enquête VUB Sport

Wij danken u alvast van harte voor uw bijdrage en wensen u en uw naasten een fitte en gezonde toekomst toe.
 
VUL DE ENQUÊTE IN >>>
 
VUB Sport is momenteel gesloten vanwege de maatregelen van onze overheid om de spreiding van het Corona Virus te vertragen.  U kan ons bereiken tijdens deze periode via sport@vub.be.