Een bijzondere proclamatie voor de ManaMa-studenten van afstudeerjaar 2020 op de Brusselse Grote Markt

ProclamatieIERE

Voor de nieuwe lichting afgestudeerden van 2020 was het even bang afwachten of de plechtige proclamatie dit jaar door de coronaperikelen wel zou kunnen doorgaan. Gelukkig slaagde de VUB er samen met de ULB en de Stad Brussel in de week van 28 september in om van de proclamatie toch een bijzonder moment te maken door de viering door te laten gaan op de Brusselse Grote Markt. Zo kon toch nog buiten de digitale wereld om, en voor het eerst ook buiten de eigen campussen, gevierd worden.

De VUB- en ULB-studenten waren met bijna 5000 afgestudeerden waaronder ook onze eigen MaNaMa-studenten Internationaal en Europees Recht. We hopen dat ze hun tijd op de VUB zullen koesteren en wensen hen veel succes toe voor de toekomst.

ProclamatieIERE