logo

U bent hier

Kennismakingsbijeenkomst en inaugurale lezing 2020 voor ManaMa-studenten IERE

Op 30 september organiseerde de Afdeling Internationaal en Europees Recht naar jaarlijkse gewoonte een kennismakingsbijeenkomst die werd gevolgd door een inaugurale lezing voor de ManaMa-opleiding Internationaal en Europees Recht. De kennismakingsbijeenkomst is niet alleen de ideale gelegenheid om kennis te maken met de nieuwe studenten, maar ook om praktische informatie over de opleiding en haar mogelijkheden met de studenten te delen.

Naar goede gewoonte werd de kennismakingsbijeenkomst gevolgd door een inaugurale lezing die de plechtige start van het academiejaar vormde. Via deze lezingen krijgen de studenten een inkijk in de internationale rechtspraktijk. Dit jaar werd Annemie Vermeylen uitgenodigd als gastspreker. Vanuit haar functie als Secretaris-Generaal van de Vereniging van Eigenaars van de Windenergieparken in het Belgische deel van de Noordzee, gaf ze een lezing over "België in het Internationaal Koppeloton van Offshore Windenergie". Als Master Filosofie die in 1994–1995 instroomde in de ManaMA IERE, was ze de ideale gaste om de studenten toe te spreken.

AnnemieVermeylen