ManaMa IERE Trainee Fellows 2020: Clara Thiry en Marjolein Robert

Sinds academiejaar 2018-2019 kent de Afdeling Internationaal en Europees Recht jaarlijks twee stagebeurzen van elk €500 toe aan twee ManaMa-studenten om een stage in binnen- of buitenland te lopen. Met dit financiële duwtje in de rug, wenst de Afdeling IERE haar studenten de mogelijkheid te geven om hun opgedane kennis om te zetten in de praktijk. Daarnaast wordt met de uitkering van de stagebeurs eveneens een antwoord geboden op het feit dat heel wat boeiende stagemogelijkheden bij NGO's en internationale organisaties vaak onbezoldigd zijn.

Voor academiejaar 2019-2020 werd de stageprijs toegekend aan alumnae Clara Thiry en Marjolein Robert. Als ManaMa IERE Trainee Fellow zal Clara Thiry stage lopen bij de Federale Overheidsdienst Buitenlandse Zaken, Afdeling Mensenrechten in Brussel. Marjolein Robert vervoegt voor haar stage de European Union Agency for Criminal Justice Cooperation (Eurojust) in Den Haag.

We wensen hen alvast erg veel succes en een boeiende stage-ervaring toe!