News about alumnireünie slotceremonie brussel masterclass

• Vanaf Academiejaar 2020-2021 kan je aan de Vrije Universiteit Brussel binnen de faculteit Lichamelijke Opvoeding en Kinesitherapie de opleiding Manuele Therapie volgen. Deze wordt in maar liefst "3 verschillende éénjarige programma’s" aangeboden zodat de student(e) een studietraject kan kiezen die voor hem/haar het beste past.

Binnen de postgraduaat Manuele Therapie zal er dieper worden ingegaan op de manuele therapie en kan je de bijzondere beroepsbekwaamheid in België behalen.

• Sinds kort heeft de VUB op haar Etterbeekse campus een veldloopparcours. Het initiatief kadert binnen VUB Loopt. “Met VUB Loopt willen we op een sportieve manier een community creëren, naar aanleiding van de vijftigste verjaardag van onze universiteit,” zegt afdelingshoofd Sport en Beweging Dirk Van De Wiele. Bedoeling is minder getrainde lopers meer aan het lopen te krijgen. Maar hoe begin je daaraan en waarop moet je dan letten? We vroegen het Luc Hens en Kim de Nooijer, twee van de vijf ambassadeurs van VUB Loopt.