logo

U bent hier

News about infodag

  • De Vrije Universiteit Brussel laat elk jaar toekomstige studenten kennismaken met alle bachelor- en masteropleidingen, met de studentenvoorzieningen én met het unieke studentenleven in de hoofdstad. Nu zaterdag 15 februari vindt op twee VUB-campussen de eerste infodag voor het academiejaar 2014-2015 plaats. 

  • De derde infodag van de VUB van dit jaar was een schot in de roos. Op zaterdag 4 en zondag 5 mei 2013 kwamen massaal veel mensen naar onze campussen afgezakt om zich te informeren over studeren aan de VUB. In totaal brachten 707 personen ons een bezoek: zo’n 8% meer dan in mei van vorig jaar. Nu maar hopen dat de VUB een groot deel daarvan volgend academiejaar kan verwelkomen als student! 

  • Het voorbije weekend, meer bepaald op zaterdag 23 februari, vond op onze campussen de eerste infodag van 2013 plaats. Vooraf hadden 649 personen te kennen gegeven langs te willen komen: 37 % méér dan voor de eerste infodag van verleden jaar. Op de dag zelf was de opkomst veeleer beperkt. Het gevolg van de kou en de snerpende wind die dag? Hoe dan ook, wie wèl kwam opdagen, kreeg een warm welkom van de vele VUB-medewerkers en proffen die de rondleidingen en de infosessies verzorgden.

  • De studenten aan de Vrije Universiteit Brussel zijn meer tevreden over hun onderwijs dan studenten elders in België. Ook de onderwijstechnieken aan de VUB worden goed gesmaakt. Net zoals de toegang tot de professoren en ander onderwijsgevend personeel; allemaal zo’n vijf procent beter dan in de rest van België.

  • Komende zaterdag, 11 februari, houdt de Vrije Universiteit Brussel een infodag op haar twee campussen. Toekomstige studenten en andere geïnteresseerden kunnen er kennismaken met alle opleidingen en studentenvoorzieningen van de universiteit binnen de snelst groeiende associatie van Vlaanderen.

  • Morgen, zaterdag 3 september, houdt de Vrije Universiteit Brussel een infodag op haar twee campussen. Toekomstige studenten en andere geïnteresseerden kunnen er kennismaken met alle opleidingen en studentenvoorzieningen van de universiteit. De studenten kunnen zich ter plaatse voor het nieuwe academiejaar inschrijven.