logo

U bent hier

News about studiekeuze

  • Openlesdagen 2015 VUB

    Van lessen over reële getallen en verzamelingen via Engelse taalverwerving tot colleges over algoritmen en datastructuren: deze week maken maar liefst 600 leerlingen uit het secundair onderwijs kennis met de universitaire manier van lesgeven tijdens de openlesdagen van de Vrije Universiteit Brussel.

  • Traditiegetrouw worden elk jaar aan de VUB tijdens de krokusvakantie de ‘openlesdagen’ georganiseerd. Vijf dagen lang kunnen leerlingen die in hun laatste of voorlaatste jaar middelbaar zitten dan een of meerdere universitaire cursussen volgen. Bedoeling is ze wegwijs te maken in de talrijke opleidingen die aan de VUB gegeven worden en ze te helpen een doordachte studiekeuze te maken.

  • De Vrije Universiteit Brussel laat elk jaar toekomstige studenten kennismaken met alle bachelor- en masteropleidingen, met de studentenvoorzieningen én met het unieke studentenleven in de hoofdstad. Nu zaterdag 15 februari vindt op twee VUB-campussen de eerste infodag voor het academiejaar 2014-2015 plaats. 

  • Morgen, zaterdag 3 september, houdt de Vrije Universiteit Brussel een infodag op haar twee campussen. Toekomstige studenten en andere geïnteresseerden kunnen er kennismaken met alle opleidingen en studentenvoorzieningen van de universiteit. De studenten kunnen zich ter plaatse voor het nieuwe academiejaar inschrijven.