logo

U bent hier

News about VUB Fellowship

  • Tijdens de VUB Fellowship Ceremony 2015 op woensdagavond 17 juni heeft de universiteit 27 Fellowship-titels uitgereikt aan sterke figuren die in de wereld buiten de universiteit hun stempel hebben gedrukt. De leuze “Academia meets Society” kreeg extra nadruk doordat de plechtigheid niet in een aula op de campus plaatsvond, maar wel in het stadhuis van Brussel. De 27 nieuwe Fellows zijn stuk voor stuk toppers die actief zijn in de industrie en het bedrijfsleven, in de wereld van politiek en beleid, bij toonaangevende organisaties en instellingen.

  • VUB reikt VUB Fellowship 2013 uit

    De uitreiking van de prestigieuze VUB Fellowship-titel gebeurde tijdens een plechtige ceremonie in het auditorium Brouwer op de VUB-campus  van Jette. Onder meer politica Maggie De Block (Open Vld) en CEO van Infrabel Luc Lallemand kregen de titel van VUB Fellow.

  • 5 first Fellows of the VUB announced

    On September 12th 2012 the Vrije Universiteit Brussel officially launched the VUB Fellowship. The aim: to actively support interaction and cooperation between highly experienced members of society and business, by entitling them as Fellows of the VUB. At the launch, the very first Fellows of the VUB were proposed.