donderdag, 24 november, 2022 - 12:30 tot 13:30
Inschrijving tot

In deze expertsessie zal professor Van Heel kijken naar de verschillen tussen ouders en kinderen wat betreft de beleving van nieuwe technologie en welke rol deze spelen in de ouder-kind relatie. Er worden concrete aandachtspunten meegegeven voor de begeleiding van ouders om hen meer te laten aansluiten bij de beleving van hun kinderen.

Wil je deelnemen aan alle komende BRUCCpro expertsessies van dit academiejaar?  Voor een éénmalig bedrag van 90 euro kan dat!  Bekijk ons volledig programma en schrijf je in via https://www.brucc.be/nl/brucc-pro-expertsessies

Statusbericht

Sorry… This form is closed to new submissions.

Via BRUCCpro organiseert het Brussel University Consultation Center expertsessies, masterclasses en een jaarlijks symposium voor professionals in het domein van de psychologie. Daarmee willen we verbinding creëren tussen de universiteit en de praktijk. Op de hoogte blijven van ons opleidingsaanbod, kan via de  BRUCCpro Nieuwsbrief.