Praktisch

donderdag, 27 oktober, 2022 - 12:30 tot 13:30
Online
ā‚¬30
Inschrijving tot 

In deze expertsessie zal professor Paul Wylleman via het holistisch-ontwikkelingsmodel verschillende uitdagingen voor atleten op mentaal vlak, zowel tijdens als na hun sportcarriĆØre, situeren. Vervolgens zal hij aan de hand van het twee-continuĆ¼m model van mentaal welzijn bespreken hoe psychologen ingezet kunnen worden in topsport om het mentaal welzijn van atleten te ondersteunen. Tenslotte staan hij stil bij de nood om ook gericht aandacht te besteden aan het belang en de begeleiding van het mentaal welzijn van zowel coaches en begeleidingsstaf als van de psychologen werkzaam in topsport zelf.

Wil je deelnemen aan alle komende BRUCCpro expertsessies van dit academiejaar?Ā Ā Voor een Ć©Ć©nmalig bedrag van 90 euro kan dat!Ā  Bekijk ons volledig programma en schrijf je in viaĀ https://www.brucc.be/nl/brucc-pro-expertsessies

Inschrijven

Statusbericht

Sorryā€¦ This form is closed to new submissions.

Via BRUCCproĀ organiseert het Brussel University Consultation Center expertsessies, masterclasses en een jaarlijks symposium voor professionals in het domein van de psychologie. Daarmee willen we verbinding creĆ«ren tussen de universiteit en de praktijk. Op de hoogte blijven van ons opleidingsaanbod, kan via deĀ  BRUCCpro Nieuwsbrief.