Wat leer je in de opleiding?

Krijg inzicht in alles dat bij grote complexe bouwprojecten komt kijken: werfbeheer, risicoanalyse, kwaliteitsaanpak, juridische aspecten, boekhouding, nieuwe participatieve financiering, vastgoedactiviteiten, hr, communicatie, onderzoek en innovatie, strategie, lean management, circulaire economie…

Bekijk het studieprogramma

De troeven van onze opleiding Financieel en Technisch Beheer van Grote Bouwprojecten

• Grote bouwprojecten worden almaar complexer. Je verwerft de competenties om alle facetten van grote bouwprojecten te beheersen.
  • Je kan de opleiding combineren met je werk: de lessen zijn gespreid over de tijd en een deel van de cursussen volg je online.
  • Je krijgt les van experts uit de bouwsector, die hun jarenlange praktijkervaring graag met je delen.

Ontdek alle troeven van de VUB

VUB-studenten aan het woord over de opleiding

• Wolf Schelkens | Student Financieel en Technisch Beheer van Grote Bouwprojecten
    “Voor de ambitieuzere bouwprofessional is het leertraject een gedroomde basis voor een succesvolle zelfontplooiing. De accenten die de docenten aanbrengen, puttend uit jaren ervaring in de sector, beïnvloeden mijn dagelijks denken en doen als projectmanager.”

Na je studie

Je was al een universitair geschoold kaderlid met aanzienlijke ervaring in de bouwsector. Maar na dit postgraduaat heb je echt alle competenties om grote verantwoordelijkheden op te nemen voor het beheer van grote, complexe bouwprojecten. Binnen een onderneming of een openbare organisatie.

Ontdek je beroepsmogelijkheden

2022_Infopunt studenten tijdens infodag_24 april_Etterbeek_VUB

Deze opleiding beter leren kennen?

Wil je je verdiepen in deze VUB-opleiding? Neem deel aan onze (online) studiekeuzeactiviteiten. Doorblader onze brochure, chat met studenten, stel vragen aan onze proffen tijdens een online infosessie, lees getuigenissen van alumni of doe mee aan een open lesdag of infodag.