Header Solliciteren

Laat je gegevens achter en wij contacteren jou

Eén van onze recruiters contacteert je snel voor een kort gesprekje. Misschien hebben we wel meteen een openstaande vacature die bij je past, en zo niet hebben we alvast kennis gemaakt. 

5 + 9 =
Los deze eenvoudige rekenoefening op en voer het resultaat in. Bijvoorbeeld: voor 1+3, voer 4 in.
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
2022_VUB Main Campus_Etterbeek_VUB

Werken op een groene campus in Brussel.

Of solliciteer meteen op een openstaande vacature

Bekijk HIER de openstaande vacatures. VUB werft zo'n 300 medewerkers per jaar aan. We zijn dus eigenlijk altijd wel op zoek naar nieuwe collega's. 

Je profiel wordt gescreend door één van onze recruiters en wie weet start je binnenkort in een toffe job aan de VUB. Meer info over het selectieproces vind je onderaan de pagina. 

5 redenen om te solliciteren bij de VUB

  1. Je komt terecht in een open, betrokken en diverse werkomgeving.
  2. Je maakt deel uit van een fantastisch team. Mensen die 100% hun authentieke zelf zijn met een ontzettend grote knowhow, ieder met zijn eigen specialisaties.
  3. Alle kansen om je competenties verder uit te bouwen. Je blijft groeien en je ontwikkelen in je functie, omdat wij levenslang leren stimuleren via opleidingen, webinars, conferenties, workshops…
  4. Eigen initiatief en creativiteit moedigen we sterk aan.
  5. Naast een toffe job in een leuke collegiale sfeer en een aantrekkelijk brutosalaris met ruime verzekeringen biedt de VUB haar medewerkers tal van andere voordelen aan (o.a. uitzonderlijke verlofregeling, terugbetaling woon-werkverkeer, thuiswerkmogelijkheden, ecocheque, kortingen via Benefits@Work,...)

Solliciteren aan de VUB – hoe werkt dat in feite?

Het selectieproces bestaat uit drie rondes.

  1. In de eerste ronde wordt jouw cv doorgenomen en peilen we naar je motivatie
  2. Zit dit goed, dan mag je deelnemen aan een schriftelijke proef, op afstand. Deze proef peilt naar jouw vaktechnische competenties en aanpak.
  3. Leg je ook deze proef met succes af? Dan volgt er een gesprek. Jouw toekomstige leidinggevende, een aantal experten uit het veld en iemand van de HR-afdeling polsen of jouw persoonlijkheid en ambities matchen met de cultuur en het team.

Zit dat goed? Dan volgt er een contractvoorstel! 

EXTRA TIP – Heb je aan de VUB gestudeerd? Dan weet je als ervaringsdeskundige waar de VUB voor staat en hoe de VUB werkt. Als lid van de VUB-community beleefde jij ook al het unieke VUB-gevoel. Durf dit allemaal te benoemen tijdens het mondelinge gesprek, want het toont aan dat je een echte VUB-ambassadeur bent!