Aanvraagformulier studieattesten/studentenkaart

Vrije Universiteit Brussel - Onderwijs- en Studentenadministratie (OWSA)
[A] Pleinlaan 2 - 1050 Brussel, Gebouw C, 2e verdieping (C2.02)
[E] studentenadministratie@vub.be

Opgelet:

1. Niet alle attesten worden digitaal afgeleverd.
2. Recent afgestudeerde studenten (huidig academiejaar) hoeven geen afstudeergetuigschrift aan te vragen. Ze worden na proclamatiedatum binnen de twee weken automatisch digitaal verzonden. Wie een papieren versie nodig heeft, moet dit wel aanvragen. (Het digitale certificaat is een secure pdf met een geldige digitale handtekening.)

Je vindt dit terug op bv. je studentenkaart of Student Self Service. Het zijn 7 cijfers en begint met 0.
bv. 2019-2020, 2020-2021, etc.

Studiecurriculum

Het studiecurriculum is een overzicht van al jouw inschrijvingen aan de VUB. Dit geeft geen overzicht van je vakken en/of behaalde punten.

Opgenomen studiepunten

Dit is geen puntenblad, louter een som van het totaal aantal opgenomen studiepunten.
vb. student x is ingeschreven voor 36 studiepunten

Wens je een puntenblad? Download het dan via je Student Self Service
OPGELET: Je puntenblad is enkel beschikbaar nadat je geproclameerd bent. Is je puntenblad niet beschikbaar of je hebt er een nodig van een ander academiejaar contacteer dan je faculteit.

Adreswijziging

Indien je adres niet meer correct is, gelieve dan per e-mail een adreswijziging aan te vragen. In deze e-mail vermeld je:

1. je rolnummer;
2. je oud adres;
3. je nieuw adres.

Indien het een postadres is kan je dit zelf aanpassen in je Student Self Service.

Afstudeergetuigschrift

Je afstudeergetuigschrift wordt automatisch na de proclamaties naar je verzonden per e-mail.
Je hoeft dit dus niet apart aan te vragen.