Bestel de VUB-verrassingsbox en sla (g)een modderfiguur tijdens de cyclocross

NL - Zet je rubberen laarzen alvast klaar in de buurt van je televisietoestel of ander scherm, want voor de derde editie van de Soudal Brussels Universities Cyclocross brengen we de unieke ambiance van het parcours recht naar de huiskamers van onze crossminnende VUB-gemeenschap. Het enige wat je moet doen is de gratis VUB-verrassingsbox bestellen. Daarin vind je allerlei gadgets en andere verrassingen voor een maximale crossbeleving bij je thuis. Een doos vol modder? Wie weet … Wees er snel bij want op 1 februari sluiten we de bestellingen af. En op = op!

EN - Get your rubber boots ready near your television or other screen because for the third edition of the Soudal Brussels Universities Cyclocross we are bringing the unique ambiance of the track right into the living rooms of our cross loving VUB community. All you have to do is order the free VUB surprise box. In it you will find all sorts of gadgets and other surprises for an unlimited cross experience at your home. Hurry up, because on 1 February we close the orders. And first come first serve!

Uitverkocht / Sold out