TALK-beurzen voor toekomstige VUB-studenten Taal- en Letterkunde

Zit je in het laatste jaar van het secundair onderwijs, heb je een passie voor taal en wil je volgend jaar graag verder studeren? Dan zijn de TALK-beurzen misschien iets voor jou!

Wat?

Dankzij de legaten van Jeanne Lonnoy en Emile Lorand, reikt de opleiding Taal- en Letterkunde (TALK) twaalf studiebeurzen uit aan laatstejaars van het secundair onderwijs die gebeten zijn door taal en literatuur, en die graag een Bachelor Taal- en Letterkunde aan de VUB starten. Deze studiebeurs behelst het inschrijvingsgeld van je eerste Bachelorjaar Taal- en Letterkunde aan de VUB, en voor studenten die sowieso al beschikken over een studiebeurs bieden we zelfs het inschrijvingsgeld gedurende de drie jaren als bachelorstudent aan.

Iedereen maakt kans op deze studiebeurzen: het belangrijkste is je passie en je motivatie. Dus aarzel niet en kandideer voor deze studiebeurs!

Hoe en wanneer?

De deadline van de kandidaatstellingen voor het academiejaar 2021-2022 is verstreken.

Hou echter zeker deze pagina in het oog voor een volgende editie.

Blijf je graag op de hoogte of heb je vragen?

Klik hier om op de hoogte gehouden te worden van de Taal- en letterkundebeurzen of neem contact op het volgende mailadres: talk@vub.be