TALK-beurzen voor toekomstige VUB-studenten Taal- en Letterkunde

Zit je in het laatste jaar van het secundair onderwijs, heb je een passie voor taal en wil je volgend jaar graag verder studeren? Dan zijn de TALK-beurzen misschien iets voor jou!

Wat?

Dankzij de legaten van Jeanne Lonnoy en Emile Lorand, reikt de opleiding Taal- en Letterkunde (TALK) twaalf studiebeurzen uit aan laatstejaars van het secundair onderwijs die gebeten zijn door taal en literatuur, en die graag een Bachelor Taal- en Letterkunde aan de VUB starten. Deze studiebeurs behelst het inschrijvingsgeld van je eerste Bachelorjaar Taal- en Letterkunde aan de VUB, en voor studenten die sowieso al beschikken over een studiebeurs bieden we zelfs het inschrijvingsgeld gedurende de drie jaren als bachelorstudent aan.

Iedereen maakt kans op deze studiebeurzen: het belangrijkste is je passie en je motivatie. Dus aarzel niet en kandideer voor deze studiebeurs!

Hoe en wanneer?

Kandidaatstellingen voor het academiejaar 2022-2023 zijn nu open. De deadline is 15 augustus 2022.

Opgelet: je dient hiervoor een Google account te gebruiken!

Vind hier de link naar het formulier.

Blijf je graag op de hoogte of heb je vragen?

Heb je nog vragen? Neem dan contact op het volgende mailadres: talk@vub.be