logo

Laat hier je bericht

Met de hele VUB-gemeenschap leven we mee met de familie, vrienden en kennissen van Frederik Vanclooster. Laat hier een bericht van troost of een mooie herinnering.

Our thoughts go to the family and friends of Frederik. Feel free to add some words.

Reacties

24/01/2020 12:44
Marion Tomsett

Unfortunately I did not know Frederik, but my son is the same age, so very young.  I cannot imagine how you feel. Please accept my sincere condolences for your loss.

12/01/2020 11:33
Sofie

Lieve Frederik,We hebben gisteren afscheid genomen van jou. Toch blijft het onwezenlijk. Ik voelde meteen een onbehaagelijk gevoel toen ik vernam van je verdwijning, maar ik hoopte... Ik ging je zoeken, samen met vrienden van de scouts, samen met mijn broer en ouders, en ik hoopte... De dagen nadien waren een nachtmerrie. De brug over het kanaal oversteken, kijken naar het water, hopen dat je daar niet in lag. En toen werd er beslist om te stoppen met zoeken op het land. We konden niets anders doen dan afwachten. Toen kwam de slag pas echt. En een aantal dagen later werd je gevonden. Deze nachtmerrie werd de harde waarheid.Je hebt je geamuseerd, je hebt gelachen, je hebt gefeest, ... je hebt echt kei hard geleefd. 21 jaar en 7 dagen kort. Te kort. Maar laten we allemaal proberen leven zoals jij dat deed, met een brede lach, met veel humor, met veel enthousiasme.Onze scouts, onze universiteit en onze stad, is een hele getalenteerde jonge man kwijt. Het gat dat je geslagen hebt in onze harten is groot. Mijn gedachten zijn nog het meest bij je familie en hechte vrienden. Hun verdriet kan ik me amper voorstellen. Ik wens hen veel sterkte en mijn oprechte deelneming.We gaan je missen Fred! Rust zacht

09/01/2020 06:48
Olga De Troyer

Het was ontzettend fijn om Frederik als student te hebben. Ik zal hem herinneren als een student met veel inzet en prachtige resultaten. Zoveel potentieel. Een groot verlies voor onze opleiding. Woorden schieten te kort, maar laat elk woordje jullie een klein beetje troost brengen. Veel sterkte. 

09/01/2020 12:39
stallone ngassa

Ik ben een van de lucky few de kans heeft gehad om u persoonlijk te kennen... Ik ga de tijden nooit vergeten toen je altijd tijd voor me maakte om dingen uit te leggen dat ik klas niet had begrepen of toen u uw code naar mij stuurde zodat ik de lessen meer zou begrijpen, maar ook vooral alle tips die je me altijd gaf voor een examen mondeling of schriftelijk. Ik was geslaagd voor bepaalde examens dankzij ondermeer uw tips en hulp 1000x bedankt Freddy. your absence will be notice! 

08/01/2020 09:21
Allison

Deze verlies raakt iedereen aan, zelfs als wij kennen niet Frederik personnelijk. Frederik ik zal u onthouden met zo een mooie glimlaach. Veel strekte aan iedereen eerst een vooral voor het familie, vriendin,voor de studenten in deze heel moeilijkke periood. Steun bij elkaar is heek belangerijk. Hopelijk gaat het goed daarboven Frederik.. vergeet niet onze een bordje te geven. Wij denken aan jou Frederik. Tot zien vriend.

08/01/2020 04:13
Ilse Scheerlinck

Het is moeilijk de juiste woorden te vinden. Het enige dat ik kan uiten, is wat nauwelijks te uiten valt, namelijk diepe gedachten en lange stiltes.Ik wens jullie veel warmte en steun toe bij elkaar om het verlies van Frederik, voor altijd jullie zoon, broer, vriend, een plaats te geven.

08/01/2020 04:02
Carine Steenwinckels

Troostende woorden zijn moeilijk te vinden voor dit onmetelijke verlies. In gedachten zijn we bij jullie. Wij willen jullie heel veel sterkte en kracht wensen met dit intense verdriet.

08/01/2020 04:01
Christine

Dit is de nachtmerrie voor elke ouder die werkelijkheid wordt.  Wij wonen zelf in Vilvoorde en onze dochter is een paar jaar na mekaar in de Kruitfabriek oudjaar gaan vieren.  Als ouder ben je blij dat ze dicht bij huis blijven en te voet of met de fiets kunnen gaan en dan gebeurt het ondenkbare, je kind komt nooit meer thuis.Na ongeloof en veel hoop volgt de nuchtere waarheid. Je kind komt nooit meer thuis !  Als ouder kan je je proberen in te beelden wat dit betekent voor elke ouder.Ook al kennen we jullie niet persoonlijk, toch willen we jullie, de ouders van Frederik en zijn zus ons diepste medeleven betuigen voor dit immense verlies waar gewoonweg geen woorden voor bestaan.Hopelijk kunnen jullie een beetje moed putten uit de zonder twijfel ontelbare mooie herinneringen die jullie aan Frederik hebben.Heel veel sterkte aan iedereen.

08/01/2020 03:20
Yorick Steenhoudt

Ook al heb ik je eenmalig gezien en nooit gekend, voelde ik het verdriet dat ik 3 jaar geleden had tijdens een kille examenperiode. Het verdriet dat je wenste nooit meer te voelen. Het verdriet van het verliezen van een vriend.Dat deze geschiedenis zich zou herhalen had ik nooit verwacht. Hopelijk gaat het goed daarboven...Innige deelneming en luisterend oor aan familie en vrienden

08/01/2020 01:44
Lydia De Troyer

Woorden schieten tekort bij zo een zwaar verlies, veel sterkte. 

08/01/2020 01:31
Leander

Veel sterkte gewenst aan de vrienden, familie en kenissen! We zullen je missen op IG.

08/01/2020 12:14
Anne Rowie

Ik wil hierbij graag mijn diepste medeleven betuigen aan de ouders en zus van Frederik. Zij hebben eerst dagen gezweefd tussen hoop en wanhoop en staan nu voor de poorten van de hel. Ik hoop dat ze veel steun zullen vinden bij elkaar om verder te gaan met dit immense verdriet.Anne Rowie, communicatiemedewerker Vrouwenraad

08/01/2020 10:39
adewale james

It's sad to hear and know that you are gone Frederik. I did not really know you personally but I see you in class often and when I heard that you left us already, it filled my heart with great disappointment that a future leader and innovator passed away. May God console your family members and may your gentle soul rest in perfect peace.

08/01/2020 10:31
Tatjana Debecker

Zolang er liefde is bestaat er geen voorbij. Je zal verder leven in ieder die jou lief had. De dood nam enkel je lichaam weg, niet wie jij was. 

07/01/2020 11:28
Thierry Demol

Dag Frederik,Ik heb nog samen met jou saxofoon gespeeld in dat lokaaltje bij Krista, dat waren toffe tijden. Beiden waren we warhoofden die wel altijd iets vergaten, maar je was altijd van goede wil en goedgehumeurd, ik zal die momenten koesteren. Erna heb ik je van in de verte zien opgroeien, we schelen vier jaar. Hoewel we elkaar niet vaak zagen maakte je altijd tijd om een babbeltje te slaan als we elkaar tegenkwamen. Vreselijk wat je is overkomen maar ik hoop dat je rust kan vinden.Ik wil ook mijn medeleven betuigen aan de familie en vrienden van Frederik in deze moeilijke tijden. Ik kan me niet inbeelden hoe vreselijk dit voor jullie moet zijn. Veel sterkte.Thierry

07/01/2020 11:18
Eddy Wuyts

Mijn diepste medeleven aan de ouders, familieleden, vrienden en kennissen van Frederik. Ook een grote dank aan iedereen die meegeholpen heeft om Frederik terug te vinden. Geheel Vilvoorde is verslagen door deze dramatische gebeurtenis. Op zo’n ogenblikken kan je dan ook maar enkel troost vinden bij elkaar.

07/01/2020 10:28
Sofie Schurmans

Veel sterkte aan alle familie en vrienden met dit tragische verlies. Dikke knuffels

07/01/2020 09:15
willy bossu

aan de ouders familie en vrienden van frederik heel veel sterkte bij dit zware verlies  van deze lieve jong die veel te jong is heengegaan. ik heb er geen woorden voor en ik leef met jullie mee.  vanwege willy bossu uit zaventem

07/01/2020 08:13
Margo

Hoop is een lichtje in je hart, dat vandaag moed geeft en morgen kracht.Mijn oprechte medeleven aan familie, vrienden en kennissen van Frederik. Heel veel sterkte met dit grote verlies!

07/01/2020 07:24
Sandra Michiels

Aan de familie, vrienden, kennissen,... en iedereen die Frederik zo lief heeft... Mijn oprechte deelneming met het verlies van Frederik... Woorden schieten tekort... Sandra (Lebbeke) 

Pagina's