logo

U bent hier

Maak een afspraak om te komen inschrijven

Om je zo goed en vlot mogelijk te kunnen helpen, vragen we je om een afspraak te maken via ons onderstaande afsprakensysteem.

Kies wat van toepassing is:

Voor wie?

Je wil je inschrijven voor een opleiding op campus Etterbeek.
Vergeet zeker je identiteitskaart en origineel diploma niet mee te nemen. Zonder deze documenten kunnen we je inschrijving niet voltooien.


Waar moet ik zijn?

Om in te schrijven voor opleidingen op campus Etterbeek, word je verwacht in Gebouw A op Pleinlaan 2, 1050 Brussel (Elsene). Dit zijn de tijdelijke kantoren bij ingang 11. Bekijk hier de bereikbaarheid.


OPGELET: als je met de auto komt en GPS gebruikt, let er dan op dat je zeker de postcode of 'Elsene' mee ingeeft!

Kan ik in de buurt parkeren?

Campus Etterbeek is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Mocht je toch met de wagen komen, kan je parkeren op de campus (inrit 13 pleinlaan).

Voor wie?

Je wil je inschrijven voor een van de (para)medische opleidingen op campus Jette.

Wil je een opleiding op campus Etterbeek komen volgen? Dan raden we je aan in Etterbeek te komen inschrijven. 

Waar moet ik zijn?

Om in te schrijven voor opleidingen op campus Jette, word je verwacht op Laarbeeklaan 103, 1090 Jette in het faculteitsgebouw van Geneeskunde en Farmacie.

Bekijk hier de bereikbaarheid.

Kan ik in de buurt parkeren?

Je kan op de campus op de parking van de faculteit parkeren. De parking en het faculteitsgebouw vind je rechts op de campus na het binnenrijden onder de brug. De parking is afgesloten met een slagboom, maar je kan vrij binnenrijden vanaf 9u30. Om terug buiten te rijden ontvang je een code bij je inschrijving.