Enquête: autobezit en autogebruik in Vlaanderen


Welkom!Wij zijn geïnteresseerd in uw mening over de auto en in hoe vaak u de auto gebruikt, en willen graag weten waarom u met de auto rijdt. Door deze vragenlijst in te vullen maakt u onderzoek naar de relatie tussen mensen hun ideeën over mobiliteit, hun autogebruik en de plaats waar ze wonen mogelijk. Twintig deelnemers maken kans op een cadeaubon bij HEMA, ter waarde van 25 euro. Alvast hartelijk bedankt voor uw deelname!De vragenlijst bestaat uit vier delen:

  1. Vragen over uw vroegere en huidige autobezit en uw autogebruik.
  2. Vragen over uw verplaatsingsgedrag en uw woonomgeving.
  3. Vragen over uw ideeën en mening over autorijden.
  4. Algemene vragen over uzelf en over uw gezin.

Wanneer wij u vragen stellen over uw autogebruik en autobezit, gaat het telkens over de auto waar u zelf het vaakst mee rijdt.

Af en toe polst de vragenlijst naar uw persoonlijke mening. Het is van belang dat u eerlijk probeert te antwoorden - er zijn geen foute antwoorden.

Het invullen van de vragenlijst neemt ongeveer 10 minuten in beslag.Wie kan de vragenlijst invullen?

Enkel personen die in een stad of dichtbij een stad wonen, een rijbewijs hebben en over een auto beschikken kunnen deelnemen aan de enquête. Per gezin mag slechts één persoon de vragenlijst invullen.Wij respecteren uw privacy

Uw antwoorden worden volledig anoniem verwerkt. Individuele antwoorden worden niet gepubliceerd, enkel de samengevoegde antwoorden van een grote groep mensen. Niemand kan dus weten dat u deelneemt aan deze enquête en wat uw antwoorden op de vragen zijn. U kan meer lezen over het privacybeleid van de VUB via deze link: https://www.vub.be/privacy.Eva Van Eenoo

dr. Koos Fransen

prof. dr. Kobe Boussauw

Faculteit Wetenschappen, vakgroep Geografie van de Vrije Universiteit Brussel

Met vragen of opmerkingen kan u zich wenden tot eva.van.eenoo@vub.be of 02 629 28 28.

Dit onderzoek wordt uitgevoerd onder de verantwoordelijkheid van prof. dr. Kobe Boussauw (kobe.boussauw@vub.be).


  Een opmerking over uw privacy
Deze enquête is anoniem.
De bewaarde gegevens bevatten geen identiteitsgegevens tenzij u deze bij een vraag hebt ingevuld. Indien u via een toegangscode deelneemt kunnen wij u verzekeren dat deze niet wordt bewaard in combinatie met uw respons maar wel is opgeslagen in een aparte tabel. De tabel met toegangscodes wordt gebruikt om na te kijken of een enquête reeds voor de betreffende toegangscode is ingevuld. Er is geen enkele manier om de codes te koppelen aan uw respons.
 

Deze enquête werd gemaakt met LimeSurvey 2.00 dat ter beschikking gesteld wordt
van onderzoekers en studenten van de Vrije Universiteit Brussel.