Enquête gedeelde elektromobiliteit


Bedankt om tijd vrij te maken voor deze enquête. Wij zijn studenten handelsingenieur aan de Vrije Universiteit Brussel en voeren met de steun van Colruyt Group een onderzoek uit naar mobiliteitsgewoonten. In het bijzonder willen we uw mening weten over gedeelde elektromobiliteit: het gedeelde gebruik van elektrische voertuigen.

Geen zorgen! U hoeft zelf geen gebruiker te zijn om onze enquête in te vullen. Deze zal maar 10 minuten van uw kostbare tijd in beslag nemen en u zou er ons enorm mee vooruit helpen. Uw antwoorden zijn volledig anoniem en worden niet gedeeld met derden. 

Nogmaals hartelijk dank! 

Candice Joseph, Emilie Pariel, Gust Uytterschout, Louis Andriani.


Er zijn 36 vragen in deze enquête.
  Een opmerking over uw privacy
Deze enquête is anoniem.
De bewaarde gegevens bevatten geen identiteitsgegevens tenzij u deze bij een vraag hebt ingevuld. Indien u via een toegangscode deelneemt kunnen wij u verzekeren dat deze niet wordt bewaard in combinatie met uw respons maar wel is opgeslagen in een aparte tabel. De tabel met toegangscodes wordt gebruikt om na te kijken of een enquête reeds voor de betreffende toegangscode is ingevuld. Er is geen enkele manier om de codes te koppelen aan uw respons.
 

Deze enquête werd gemaakt met LimeSurvey 2.00 dat ter beschikking gesteld wordt
van onderzoekers en studenten van de Vrije Universiteit Brussel.