logo

Een jobstudent zoeken via de Vrije Universiteit Brussel

"De VUB stelt zich tot doel de verscheidenheid in de samenleving positief te benaderen, zowel in haar studieprogramma's als op het vlak van haar studentenbeleid en personeelsbeleid en dit door gelijke kansen te garanderen voor iedereen, zonder onderscheid op grond van geslacht, sociale of etnische afkomst, levensbeschouwing, seksuele geaardheid, leeftijd of handicap.”

De VUB kan u als werkgever helpen in uw zoektocht naar jobstudenten voor korte of langere duur, voor vakantiewerk of voor werk op onregelmatige uren. Met meer dan 15.000 studenten, beschikt onze universiteit over een grote pool hoogopgeleide werkkrachten.

Beschikbare jobaanbiedingen voor studenten, kunnen online gemakkelijk ingevoerd worden in onze jobdatabank.

Heeft u hierbij vragen, aarzel dan niet om contact op te nemen. Ook in verband met sociaaljuridische vragen over de tewerkstelling van studenten, kan u bij ons team studentenstatuut & studiefinanciering / studentenjobs terecht.

Onze studenten zoeken werk in erg uiteenlopende sectoren zoals o.a. handenarbeid, administratie of verkoop, en kunnen zeer flexibel ingeschakeld worden voor studentenarbeid overdag, 's avonds, in het weekend en tijdens vakantieperiodes.

Team studentenstatuut & studiefinanciering/ studentenjobs


BRUSSELS HUMANITIES, SCIENCES & ENGINEERING CAMPUS (PLEINLAAN 2 1050 BRUSSEL)

Openingsuren
MAANDAG TOT VRIJDAG, 13U30 - 16U30

Telefoon
+32 2 629 23 15 (DINSDAG TOT VRIJDAG, 9U - 12U)

E-mail
studentenjob@vub.be