Jouw verloning

Jouw relevante ervaring

De relevante werkervaring die je hebt opgedaan bij vorige werkgevers kan meegenomen worden om je salaris te bepalen.  De graden worden vermeld in het aanbod bij de vacaturetekst, en kan je hier onder terugvinden (kolom Maandwedde bruto). Zoals je kan zien is er zeker doorgroei in loon. In je loopbaan kan je ook verder doorgroeien, wat ook financieel een duwtje kan betekenen.

Eindejaarspremie en vakantiegeld

Ben je in dienst voor oktober van het lopende jaar dan heb je recht op deze premie.

De premie wordt berekend op basis van je loon van november, regime, en het aantal gewerkte maanden van januari t.e.m. september. Het percentage ligt tussen 59% en 80%.

Zoals in de meeste bedrijven, heb je ook vakantiegeld. Dat bedraagt 92% van je brutoloon. Je hebt ook recht op aanvullend vakantiegeld als je niet je volledige rechten hebt opgebouwd (bijvoorbeeld, als je vanuit de overheid, aan de start van je loopbaan of als zelfstandige hebt gewerkt).

Rang/graad Eindejaarstoelage
ZAP, AAP 535, BAP 535, Management & Professionals vanaf graad 10 59 procent
Management & Professionals graad 6, 7, 8, 9 en AAP 502, BAP 502 67 procent
Management & Professionals graad 3, 4, 5 73 procent
Management & Professionals graad 2 80 procent

 

Groepsverzekering

Ga je starten in een job vallend onder 'management & professionals' ? De VUB spaart maandelijks voor jou een mooi bedrag bij elkaar, dat je krijgt uitgekeerd op je pensioenleeftijd; en dekt evenzeer overlijden.

Onze pensioensverzekering is danig voordeling samengesteld dat ze kan evenaren met dat van een openbaar ambt. 

 

Jouw mobiliteit

Terugbetaling van woon-werkverkeer met het openbaar vervoer

Leg je je traject af met de trein, bus, metro of tram? Dan vergoedt de VUB dit aan 100%. De formule die wordt gebruikt is afhankelijk van jouw situatie (vb flex-trein abonnement voor mensen die hybride werken, Brupass voor Brusselaars)

We voorzien eveneens gratis parkingmogelijkheden op de campus.

Fietsvergoeding

Leg je je woon-werkverplaatsing (deels) met de fiets af? Dan krijg je een fietsvergoeding van € 0,35 per kilometer, je kan deze 1 x per jaar aanvragen.

Jouw gezondheid

Voordelige medische bijstand

Dokters, tandartsen en specialisten? Je kan rekenen op onze ploeg van medisch personeel op of rond onze VUB-campussen. 

Meer info over de dienstverleningen op de VUB campus vind je hier

 

Hospitalisatieverzekering

Een zeer mooie hospitalisatieverzekering via de HealthCare app van Vanbreda , en de mogelijkheid om kinderen aan te sluiten evenals je partner, aan een gereduceerd tarief van 5,5 euro per kind en 11 euro per volwassene. Je kan de verzekering na je pensioen verderzetten.

Remgeld

De kosten voor consultaties krijg je terugbetaald : een bedrag van jaarlijks tot 250 euro per aangesloten lid voor alle consultaties bij artsen of tandartsen op onze campussen of polyklinieken verbonden aan het UZ Brussel, de Kinetiek, de groepspraktijk,...

Griepvaccin

Tijdens de maand november kan je op de campus van Elsene of Jette een gratis griepprik laten zetten, zonder dat je hiervoor verlof hoeft te nemen.

Campusmaaltijden

Maaltijden aan een interessant tarief.

Kijk alvast wat de post schaft! 

Zo betaal je, afhankelijk van je graad, tussen 4,1 en 6,3 euro voor soep, hoofdgerecht, saladbar en dessert in onze restaurants.

Sporten

Sterk afgeprijsde sportmogelijkheden, zoals een korting op het BasicFit abonnement. Je kan genieten van het zwembad op de campus , voordelig huren van sportfaciliteiten, en een interessant sportaanbod aan gereduceerd tarief op de campus. 

Lees meer op sporten aan de VUB

Jouw balans en vrije tijd

Thuiswerk en flexibiliteit

Voor de teams waar dit mogelijk is, promoten we thuiswerk. De meeste van onze personeelsleden werken de helft van thuis uit, tot zelfs 3 dagen per week. In vertrouwen werken met aandacht voor connectie is voor ons een evidentie. Thuiswerkers krijgen een thuiswerkvergoeding van 50 euro bruto. Kan je niet thuiswerken, dan heb je recht op een internetvergoeding.

Een Workation? Dat kan! Als je functie het toelaat tot 30 kalenderdagen per jaar vanop je vakantieplek (Europa) werken. 

Verlof en organisatie thuis

Op basis van een volledig gewerkt jaar, jouw vakantieattest en als fulltimer geniet je van 35 dagen verlof, en 3 extra verlofdagen. Ook sluiten we tussen Kerst en Nieuwjaar zodat je met nieuwe energie het jaar kan starten.

We bieden ook fiscaal aftrekbare Sport- en projectkampen aan voor kinderen van medewerkers (vanaf 3 jaar t/m 15 jaar) op de campus te Elsene en Jette, gedurende de paas -en zomervakantie. De VUB geeft je als medewerker een korting van 8 euro per dag.

 

Kinderkribbe

Vlakbij onze campus in Elsene en op de campus in Jette is er een kribbe waar VUB personeelsleden genieten van voorrang op beschikbare plaatsen. De kribbe is evenwel niet gratis.

Lees er meer over het kinderdagverblijf van de VUB

Extraatjes

Ecocheques

We zorgen voor ecocheques ter waarde van 240 euro per volledig gewerkt jaar (voor een fulltimer).

Kortingen via Benefits@Work

VUB Benefits at Work is het voordelenplatform voor VUB-medewerkers, een gebruiksvriendelijke App met een uitgebreid aanbod van geselecteerde personeelskortingen. Gerenommeerde merken en populaire pretparken doen er alles aan om hun producten en diensten aan aan te bieden onder uitzonderlijk gunstige voorwaarden.